Emre Kocabıyık ''Çanakkale de belediyecilik anlayışını Değiştireceğiz''

BTP Bağımsız Türkiye Türkiye Partisi Çanakkale Belediye Başkan adayı Emre Kocabıyık, ''Çanakkale de belediyeciliği BTP İle birlikte kökünden değiştireceklerini'' söyledi.

31 Mart 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Bağımsız Türkiye partisi Genel merkez yöneticileri ile Çanakkale Belediye başkan Adayı Emre Kocabıyık ve Çanakkale nin tüm ilçe belediye başkan adayları, Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları 18 Mart Çanakkale Deniz zaferi münasebetiyle iskele meydanında Basın açıklaması yaptılar. 
Basın açıklaması sonrası açıklama yapan BTP Çanakkale  Belediye Başkan adayı Emre Kocabıyık, '' Basın açıklamamızdan sonra misafirlerimizle beraber seçim anons araçlarımızla stand açıp esnaf çalışmaları yaptık. Çanakkaleli hemşehrilerimizin bizi çok yoğun ilgi ve alakaları ile karşılaştık  desteklerini aldık diyen Kocabıyık Çanakkale de belediyeciliği BTP İle birlikte kökünden değiştirmek için saha calısmalarina hız kesmeden  devam edip, Çanakkalede sıkmadık el bırakmayarak projelerimizi ve BTP 'nin politikalarını anlatmaya devam edeceğiz'dedi.




Bağımsız Türkiye Türkiye Partisi i Çanakkale Çanakkale Belediye Başkan adayı Emre Kocabıyık